×

Team Twins Beautycenter Dalen

Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel: 0524-551018
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0524-551018

Rianne Eising

Rianne
Mooi bij Rianne heet u van harte welkom in de moderne nagelsalon van tegenwoordig..

In de salon kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen. Van een basis manicure tot gelnagels en van gelpolish op de natuurlijke nagel tot een heerlijke Spa manicure. Tijdens een moment van ontspanning kunnen we uw nagels op veel verschillende manieren decoreren. Dat maakt mijn werk niet alleen heel leuk, maar tegelijkertijd ook nog eens heel verrassend.

Openingstijden:
Maandag van 18.00-21.30
Woensdag van 09.00-17.00
Donderdag van 09.00-17.00
Wisselende avonden geopend op afspraak.
Rianne

Behandelingen

Nails
Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van nagelverzorging.

Basis Manicure
Een mooie hand vraagt om verzorgde nagels. En dat is exact het resultaat van een fijne manicure behandeling. Tijdens deze basisbehandeling verzorgen we de nagelriemen en wordt het nagelbed schoongemaakt in een badje van lauw water en zeep. We vijlen de nagels mooi in model. Ook de handen worden optimaal verzorgd met een handmassage en een heerlijke olie. De behandeling kan worden afgemaakt met het aanbrengen van nagellak, maar het is uiteraard ook mogelijk om het naturel te houden. 

Spa Manicure
Dit is een uitbreiding op de Basis Manicure. Bij deze Spa Manicure worden uw handen zachtjes gescrubd, gemasseerd en ondergedompeld in een paraffinebad. Dit geeft een heerlijk zacht resultaat. De Spa manicure kan natuurlijk ook worden afgesloten met een mooie nagellak naar keuze.

Paraffine pakking
Deze warmte-therapie stimuleert uw bloedsomloop. De paraffine zorgt ervoor dat uw huid en nagelriemen elastischer worden en superzacht aanvoelen. Het werkt ook verzachtend bij mensen met een schrale huid, kloven of winterhanden, reuma en artrose.

Tijdens deze behandeling geven we uw handen een masker. Daarna dompelen we ze onder in de warme paraffine. Het is niet alleen verzorgend en ontspannend, de resultaten zijn ook direct zichtbaar en voelbaar. Uw huid en nagelriemen zijn gehydrateerd en goed gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan. De Paraffine pakking kan met elke behandeling worden gecombineerd. 

Gel polish op de natuurlijke nagel
Gelpolish wordt in verschillende dunne lagen aangebracht. Dit zorgt voor langdurig mooi gelakte nagels met een natuurlijk resultaat. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan kleuren beschikbaar voor een op uw wensen aangepaste finishing touch. Uw eigen nagels lakken hoeft niet meer! Met deze behandeling heeft u 3 tot 4 weken prachtige nagels.

Wilt u graag langere en/of stevigere nagels? Dat kan! Met behulp van gel kunnen we nagels sterker en/of langer maken. In het eerste geval brengen we alleen gel op de nagel zelf aan. Met tips of sjablonen kunnen we uw nagels verlengen naar een lengte die voor u prettig en werkbaar is. We werken in de salon met verschillende gels die aansluiten op de specifieke wensen van de klant.

Gelnagels Refersh en French Manicure
Om nagels extra onder de aandacht te brengen, kunt u kiezen voor een French Manicure. We maken het bovenste randje van de nagels wit en het onderste deel krijgt een natuurlijke of lichtroze tint.

Bij de Refersh French kan het wit naar wens worden vervangen door de mooiste kleuren, glitters en steentjes. U kunt het zo gek niet bedenken; bij een Refersh French manicure is alles mogelijk! Dat maakt het niet alleen uniek, het is ook één van moeilijkste technieken op het gebied van gelnagels. Daarom hebben we aanvullende producten en wat meer tijd nodig. Dat betekent ook dat deze behandeling duurder is dan het plaatsen van een basis gelnagel set, maar het resultaat is dan ook bijzonder mooi en aangepast op uw eigen persoonlijke wensen.Kleur en nailart
We hebben uiteraard een kleurrijk aanbod van nagellakken. Bij gelnagelbehandelingen is de lak inbegrepen. Nailart is, tegen een meerprijs, ook mogelijk. Wil je nailart op je nagels, laat het ons  gelijk bij het maken van een afspraak weten. We zorgen dan dat er voldoende tijd voor je wordt vrijgemaakt.

En dan nog een laatste tip voor een duurzaam resultaat: verzorg de nagelriem met een goede olie en kom op tijd langs om gelnagels te vervangen.

 

Afspraak maken

Reservation
Wil je meer informatie over de verschillende behandelingen of wil je een afspraak maken?

Bel dan naar 0524-551018  of 06 20252228


Online afspraak maken


Openingstijden:
Maandag van 13.30-21.30
Woensdag van 09.00-16.00
Donderdag (in even weken) van 10.00-14.00

Prijslijst

Prices

Basisverzorging

Basis Manicure
€ 14,50
Spa Manicure
€ 26
Nagels lakken
€ 5
Paraffine pakking
€ 7,50
Gelpolish
€ 27,50
Nailart per nagel (tot een maximum van € 5,00)
€ 1

Gelnagels

Nieuwe set
€ 54
Opvullen gelnagels
€ 32

French Manicure

Refersh French
€ 70
Opvullen Refersh French
€ 47,50

Team Twins

Contact
Beautycenter Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel. 0524-551018
info@teamtwins.nl

© 2024 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl