×

Team Twins Beautycenter Dalen

Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel: 0524-551018
E-mail: info@teamtwins.nl

Lisette Schuiling

Lisette
Hé, is dat niet.. Ja! Lisette Schuiling is niet alleen één van de hairstylisten van Team Twins, ze heeft inmiddels ook haar eigen nagelstudio bij Team Twins Beautycenter. "Ik vul het ene creatieve vakgebied aan met het andere. Wat mij betreft een perfecte combinatie. Verzorgde handen en nagels zijn een belangrijk visitekaartje. Met mijn verschillende behandelingen help ik je graag naar een mooi eindresultaat."

Wil je meer informatie over de verschillende behandelingen of wil je een afspraak maken? Bellen kan naar de salon 0524 551018 of stuur een e-mail naar schuilinglisette@gmail.com.

Behandelingen

Nails
Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van nagelverzorging.

Basis manicure
Een mooie hand vraagt om verzorgde nagels. En dat is exact het resultaat van een fijne manicure behandeling. Tijdens deze basisbehandeling verzorgen we de nagelriemen en wordt het nagelbed  schoongemaakt in een heerlijk badje van lauw water en zeep. We vijlen de nagels mooi in model. Ook de handen worden optimaal verzorgd met een handmassage en een heerlijke olie. De behandeling kan worden afgemaakt met het aanbrengen van nagellak, maar het is uiteraard ook mogelijk om het naturel te houden. 

French Manicure
Om je nagels extra onder de aandacht te brengen, kun je kiezen voor een French Manicure. We maken het bovenste randje van je nagels wit en het onderste deel krijgt een natuurlijke of lichtroze tint. 
Gelnagels
Wil je graag langere en/of stevigere nagels? Dat kan! Met behulp van gel kunnen we je nagels sterker maken of verlengen. In het eerste geval brengen we alleen gel op de nagel zelf aan. Bij het verlengen maken we gebruik van tips of sjablonen. 

Kleur en nailart
We hebben uiteraard een kleurrijk aanbod van nagellakken. Bij gelnagelbehandelingen is de lak inbegrepen. Nailart is, tegen een meerprijs, ook mogelijk. Wil je nailart op je nagels, laat het ons dan gelijk bij het maken van een afspraak weten. We zorgen dan dat er voldoende tijd voor je wordt vrijgemaakt.

En dan nog een laatste tip voor een duurzaam resultaat: 
verzorg de nagelriem met een goede olie en kom op tijd langs om gelnagels te vervangen.

Afspraak maken

Reservation
Wil je meer informatie over de verschillende behandelingen of wil je een afspraak maken?
Bellen kan naar 0524 551018 of stuur een e-mail naar schuilinglisette@gmail.com.

Prijslijst

Prices

Basisverzorging

Basis manicure behandeling
€ 20
Manicure behandeling + lakken nagels
€ 25

Gelnagels

Nieuwe set
€ 50
Bijvullen gel
€ 30
Verwijderen gelnagels
€ 15

French Manicure

Nieuwe set
€ 55
Bijvullen French Manicure
€ 35
Gelpolish op natuurlijke nagel
€ 25

Team Twins

Contact
Beautycenter Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel. 0524-551018
info@teamtwins.nl

© 2019 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl