Welkom bij Team Twins Hair & Beauty!

Twins Hair & Beauty is opgericht in 1991 door de tweelingzussen Harma en Gea Renting. Inmiddels is Team Twins uitgegroeid tot  een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf met een salon in Rolde en in Dalen. Creativiteit, ontwikkeling en vakkennis vormen een belangrijke basis voor het team van gedreven hairstylisten. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen blijven voldoen, worden er intern en extern op zeer regelmatige basis trainingen gevolgd.

Dat dit succesvol blijkt te zijn uit zich in het feit dat Team Twins regelmatig met diverse awards is beloond. Het winnen van deze awards en het meerdere keren per jaar deelnemen aan grote internationele coiffure shows heeft ervoor gezorgd dat Team Twins zowel nationaal als internationaal bekend staat om haar creatieve knip- & kleurtechnieken. 

Ons belangrijkste streven blijft echter een tevreden klant die vol zelfvertrouwen onze salon verlaat. Of het nu om een complete make-over gaat of om het bijwerken van uw kapsel, Team Twins heet u van harte welkom in haar vestiging in Rolde of Dalen.
Onze openingstijden in Dalen zijn:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:        8:30 - 17:30
Woensdag:     8:30 - 17:30
Donderdag:    8:30 - 21:00
Vrijdag:          8:30 - 17:30
Zaterdag:       8:30 - 15:30
Zondag:         Gesloten

Onze openingstijden in Rolde zijn:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:         9:00 - 18:00
Woensdag:     9:00 - 18:00
Donderdag:    9:00 - 18:00
Vrijdag:           9:00 - 18:00
Zaterdag:        8:30 - 15:30
Zondag:         Gesloten

Wij werken op afspraak! Klik hier voor onze contactgegevens! 

Team Twins

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit dertien hairstylisten die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben ontwikkeld. Het team volgt regelmatig cursussen en bezoekt (inter)nationale vakbeurzen en shows om vooruitstrevend te blijven op het gebied van haartrends.

Zowel nationaal als internationaal hebben we erkenning gekregen voor onze haarkleurtechnieken. Om onze klanten goed te kunnen adviseren geven we kleurenanalyses. Aan de hand van deze analyses laten we zien welke kleuren het beste bij hem of haar passen (zomer/winter/herfst/lentetype). 

Door regelmatig fotoshoots van eigen werk te organiseren en door deel te nemen aan wedstrijden, blijven we onze creativiteit ontplooien. Zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit garanderen. 

Het team van Twins Hair & Beauty heet u van harte welkom in de salon voor een kleuradvies, een nieuwe coupe of het bijwerken van uw vertrouwde kapsel. 

Klik op de foto voor meer informatie over de betreffende kapper.   
 

Prijslijst 

Prijslijst Twins Hair & Beauty 2019


 

Twins Modellen

Team Twins Hair & Beauty doet regelmatig mee aan wedstrijden en (inter)nationale shows. Daarnaast volgt het team trainingen om zich de nieuwste technieken eigen te maken. 

Het Coiffure Awards Gala is een goed voorbeeld van een evenement waar we jaarlijks aan meedoen. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn.

Dé topkappers van Nederland doen jaarlijks mee aan de Coiffure Awards en zetten zo elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. 

Maar dat is nog niet alles, want Team Twins vindt het ook leuk om haar kennis te delen met collega's in binnen- en buitenland. Daarom geven we regelmatig shows en seminars en ontwikkelen we onze eigen haarmodelijn die zowel nationaal als internationaal altijd veel aandacht krijgt in hairmagazines.
Voor al deze activiteiten hebben we veel modellen nodig. Voor shows, fotoshoots en seminars zoeken we zowel dames als heren in de leeftijd van 15 t/m 30 jaar. Ook zijn we altijd op zoek naar modellen (van alle leeftijden!) voor trainingsavonden met onze juniorstylisten. Tijdens deze avonden leren we ze de fijne kneepjes van het vak.

De modellen op onze foto's komen voornamelijk uit ons eigen modellenbestand. Het zijn dus geen modellen van een bureau. Lijkt het je leuk om  ook eens mee te doen aan een shoot, neem dan contact met ons op. Ervaring is niet nodig en alles wordt van tevoren overlegd!

Heb je nog vragen neem dan telefonisch contact op met één van onze salons of stuur een e-mail! 

Klik hier voor het aanmeldformulier

Twins Voordeelpas

We bieden onze vaste klanten graag iets extra's in de vorm van de Twinspas! 

'Twinspashouders' profiteren van acties in de kapsalon en sparen voor gratis producten naar keuze!

Bij iedere besteding in de kapsalon ontvangt u voordeelpunten die worden bijgeschreven op de Twinspas. Met deze punten kunt u sparen voor gratis producten naar keuze. Daarnaast kunnen  deze voordeelpunten worden gebruikt voor speciale acties.

Houd onze website in de gaten want onze acties worden regelmatig vernieuwd. U kunt de pas zowel individueel als voor het hele gezin gebruiken.

Bent u uw pas een keer vergeten dat is dan geen probleem; wij kunnen in de computer het aantal nieuwe punten toevoegen. De Twinspas is niet overdraagbaar aan derden en bij verlies van uw pasje vervallen de reeds gespaarde punten.

Begin vandaag nog met sparen voor:

200 punten = Gratis Goldwell Haarlak 100ml
300 punten = €7,50 korting op een kleurbehandeling
500 punten = 50% korting op een product van KMS of Goldwell / Gratis Goldwell haarlak 400ml
1000 punten = Gratis professionele stijltang / krulborstel

Acties voor de spaarpunten worden regelmatig vernieuwd, dus houd de site in de gaten.De Team Twins Vriendinnenbon!
(natuurlijk ook geldig voor familie!)


Kom gezellig samen met een vriend(in) of familielid naar Team Twins Hair & Beauty. Met onze speciale vriendinnenbon (die ook voor familie geldt!) krijgen jullie beide een aantrekkelijke korting op de behandeling. 

Hoe het precies werkt lees je hier rechts. De bonnen liggen klaar in onze salons in Dalen en Rolde. 

Heb je nog vragen, stel ze dan gerust! 
Vriendinnenbon

Team Twins Make-overs

Team Twins organiseert elk jaar een grote make-over in zowel Rolde als Dalen. Hieronder vind je een impressie van onze meest recente make-over (2016). Je kunt het eindresultaat ook op foto's bekijken. Klik hier.

Producten


Team Twins werkt onder andere met deze producten: 

Heb je vragen over de producten of het stylen van je haar, stel ze dan aan één van onze hairstylisten. We helpen je graag bij het creëren van jouw perfecte look. 

Goldwell Kerasilk
Goldwell Kerasilk bestaat uit producten met ingrediënten die actief op de haarstructuur werken. Ze maken het haar langdurig glanzend en zacht. Met Goldwell Kerasilk kun je de verzorging die wij in de salon beginnen, thuis voortzetten. Kortom, van gefrustreerd naar fantastisch haar. 


KMS California
KMS California combineert de nieuwste innovaties met natuurlijke ingrediënten. De producten helpen ons en jou om iedere stijl te creëren, van de start tot finish. Dit betekent:

Start ►  Leg de basis voor je look met shampoos en conditioners die je haar voorbereiden op jouw stijl.
Style ► Breng je kapsel tot leven met creatieve stylingproducten. Bouw het op. Geef het vorm. Modelleer het. Verstevig het.
Finish ► Definieer je eigen stijl. Verzegel en behoud je gewenste look met de finishproducten.


GOLDWELL StyleSign
De StyleSign producten van GOLDWELL zijn (ook) zeer geschikt voor gekleurd haar. Naast de lange flexibele versteviging, versterken ze de glans van je haarkleur. Door o.a. de UV-A en UV-B filters, panthenol en vitamine C die ze bevatten, bieden de producten rondom bescherming van de haarkleur tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf.   


GOLDWELL Elumen
Elumen van GOLDWELL is een haarkleuring die unieke kleurresultaten creëert. Het zorgt voor haarscherpe kleuren, een prachtige glans, uitzonderlijke houdbaarheid en je haar ziet er overtuigend gezond uit. Het is een ammoniakvrij product dat het haar ontziet, maar tegelijkertijd wel zorgt voor 76% meer kleurintensiteit. Dit komt omdat Elumen pigmenten diep in het haar worden getrokken en langdurig worden verankerd. Het vult poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. 

 


 

Team Twins Beautycenter

Team Twins beschikt in beide vestigingen over een professionele beautysalon. Bij Team Twins Beautycenter kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen.   Klik hier voor de website van Team Twins Beautycenter Dalen.
Klik hier voor de website van Team Twins Beautycenter Rolde.

Op de site vindt u informatie over de behandelingen, het laatste nieuws op het gebied van beauty en heerlijke verwenarrangementen.  Agnes Westerman

Agnes stapte op haar zestiende de salon van Team Twins in Dalen binnen en ze is niet meer weggegaan. Inmiddels is ze Creative Director en heeft ze een flink aantal nationale en internationale prijzen op haar naam staan. Daarnaast reist ze regelmatig de wereld rond voor shows en het geven van seminars in o.a. Taiwan, Rusland, Amerika en Duitsland.

Specialisme(n)
Kleuren, lang haar en styling.

Bijzonderheden
Agnes won de Coiffure Award voor Hairdresser of the Year, de belangrijkste Nederlandse prijs voor kappers.  Ze werkte met modellen Heidi Klum en Rebecca Blake tijdens shoots voor Astor en Maybelline.

Agnes werkt in onze salon in Dalen. 

Gea Renting

Gea startte op 21-jarige leeftijd samen met haar tweelingzus Harma kapsalon Twins in Dalen. Ze houdt zich vooral bezig met het administratieve en zakelijke deel van de salons. Daarnaast is ze achter de schermen actief betrokken bij alle activiteiten van Team Twins. Natuurlijk is Gea ook nog regelmatig in de salon te vinden.

Specialisme(n)
Zakelijk en administratief brein. Kleurtechnieken, het creëren van een totale look voor de klant.

Bijzonderheden
Gea won de internationale Elumen Award in Berlijn en ze wist met het hele team twee Team Awards binnen te slepen. Deze prijs wordt ieder jaar tijdens de Coiffure Awards uitgereikt aan het beste kappersteam van Nederland. 

Gea werkt in onze salon in Dalen. 

Harma Renting

Harma, benieuwd naar waar ze stond in het vak en niet bang om de strijd aan te gaan, deed al op haar 16e volop mee aan kapperswedstrijden. Het bracht haar in het Nederlandse team voor kampioenschappen. En zo reisde ze al op jonge leeftijd de hele wereld over. Op 21-jarige leeftijd startte ze samen met haar tweelingzus Gea kapsalon Twins in Dalen.

Specialisme(n)
Een complete look creëren, kleurtechnieken, trainen van het personeel zodat ze zich in het vak kunnen ontwikkelen.

Bijzonderheden
Harma haalde met het winnen van de (internationale) kampioenschappen voor kappers plek #7 op de wereldranglijst. Ook Harma is regelmatig in het buitenland te vinden om workshops en seminars te geven aan hairstylisten wereldwijd. 

Harma werkt in onze salon in Dalen.

Lisette Schuiling

Zolang ze zich kan herinneren is Lisette met haar bezig. Op achtjarige leeftijd knipte ze haar jongere zusje al eens en op vakantie hielp ze alle meisjes op de camping aan mooie vlechten. Het is wel duidelijk dat het kappersvak haar al jong in de vingers zat. Lisette werkt sinds 2003 bij Team Twins, waar ze inmiddels bedrijfsleider van de vestiging in Dalen is.

Specialisme(n)
Kleuren, creatief knippen en vlechten.

Bijzonderheden
Lisette is meerdere keren genomineerd geweest voor een Coiffure Award. Ze heeft al verschillende ColorZoom Challenges gewonnen in Nederland en de Benelux. Tijdens de global ColorZoom Challenge in Las Vegas werd ze derde. Dat smaakt naar meer, dus staat het winnen van die wereldwijde ColorZoom Challenge nog steeds hoog op haar wensenlijst.

Lisette werkt in onze salon in Dalen. 

Rebecca Bouwman

In eerste instantie wilde ze graag kraanmachinist worden, maar tijdens het bijknippen van haar barbies veranderde Rebecca van mening en koos ze voor het kappersvak. Inmiddels werkt ze alweer meer dan 15 jaar voor Team Twins.

Specialisme(n)
Knippen en kleuren.

Bijzonderheden
Rebecca heeft inmiddels verschillende vakprijzen op haar schouw staan. Ze won een aantal keren de ColorZoom Challenge van Goldwell. Dit is dé prijs voor creatieve trendsetters die graag met kleur werken. Maar ook bij de Coiffure Awards is ze geen onbekende. Zo behaalde ze tweemaal een tweede en een keer een derde prijs bij dit belangrijkste Nederlandse kappersevent.

Rebecca is bedrijfsleidster van onze salon in Rolde.

Iris Hertsenberg

Iris begon in 2012 aan haar kappersopleiding. Vanaf dat moment combineerde ze de schoolbanken met werken in de salon van Team Twins Dalen. Tijdens haar middelbare schooltijd koos ze al voor de richting ‘Uiterlijke Zorg’. Een brede richting, maar een dag meelopen op de kappersopleiding maakte duidelijk: het kappersvak is het allerleukste! 

Specialisme(n) & Bijzonderheden
Iris is een kei in het kleuren van blond haar én ook heren zijn bij Iris aan het perfecte adres. Kortom, Iris is een echte allrounder en intussen voorzien van de titel Master Colorist en Master Stylist. ‘Ik hoop me bij Team Twins nóg verder te ontwikkelen, want het is ook mijn droom om vakprijzen te winnen!’

Iris werkt in onze salon in Dalen.

Manou Grijsen

Politie te paard, dat wilde ze worden. Tot ze op de middelbare school begon te twijfelen tussen kapper en wiskundelerares. Een snuffelstage leverde een definitieve liefde voor het kappersvak op. Manou was gelijk verkocht. Ze werkt sinds 2010 bij Team Twins.

Specialisme(n)
Kleuren! Niet voor niets won ze de bronzen award tijdens de ColorZoom Challenge, een internationale wedstrijd waar dé kleurspecialisten van over de hele wereld aan meedoen. 

Bijzonderheden
Manou werkt regelmatig backstage bij de verschillende Amsterdam Fashionweeks en ze stond dus op dat grote internationale podium van de ColorZoom Challenge. Alle ervaringen worden overigens weer netjes overgebracht op de volgende generatie, want Manou geeft trainingen aan juniorstylisten in de salon. Daarnaast volgt ze de opleiding tot lerares. 

Manou is bedrijfsleidster van onze salon in Dalen. 

Romy Kiers

Het boerenleven had ook zo zijn aantrekkingskracht op haar, toch koos Romy voor het kappersvak en daar heeft ze geen seconde spijt van. Met dank aan de beroepen-doe-dag op de middelbare school kwam ze op de kappersopleiding terecht en zo weer op de werkvloer van Team Twins: "Twins is een goed leerbedrijf en het team is ook nog eens heel leuk en gezellig." 

Specialisme(n)
Romy zit nog op school om het vak in de breedste zin van het woord te leren. 

Bijzonderheden
"Het is misschien voor de hand liggend, want bij Twins zijn we allemaal gedreven en ambitieus, maar ook ik wil heel graag de top van het vak bereiken."  

Romy is stagiaire in onze salon in Dalen.

Danielle Meijering

Heel stiekem was het al jaren haar grote droom om bij Team Twins te werken. Op haar 14e wist ze een vakantiebaantje in onze salon in Dalen te bemachtigen en ze is eigenlijk niet meer weggegaan. "Ik heb ook een paar keer model gezeten voor Team Twins. Ik vond het werk van de haarstylisten zo indrukwekkend, dat wilde ik ook ook doen!" Aan ambities geen gebrek, zo wil Daniëlle het liefst aan veel wedstrijden meedoen.

Specialisme(n)
"Ik wilde mezelf heel graag verder specialiseren in het kleuren en dat is gebeurd. De dertien cursussen die je moet halen om Master Colorist te worden, heb ik inmiddels met succes afgerond!"

Bijzonderheden
Daniëlle wist al van heel jongs af aan dat ze kapper wilde worden: "De eerste keer dat ik in een kapsalon kwam, was ik gelijk verkocht. Vanaf dat moment heb ik nooit meer iets anders gewild." 

Daniëlle werkt in onze salon in Rolde. 

Britt Sturing

Toen ze acht jaar was werd Britt door haar moeder meegenomen naar Team Twins Dalen. 'Terwijl ik werd geknipt zag ik om mij heen wat ze allemaal deden in de salon. Toen wist ik: ik wil kapster worden!' Misschien zijn er nu wel andere jonge meisjes die inspiratie opdoen door naar Britt te kijken, want inmiddels werkt ze zelf als kapster bij Team Twins. 

Specialisme(n) & Bijzonderheden
'Ik ben dit jaar begonnen met de opleiding, dus het werk is nog nieuw. Ik ben goed in vlechten, maar ik vind alles aan het vak leuk.' De komende tijd krijgt Britt alle kansen om zich verder te ontwikkelen. 'Het lijkt me geweldig om aan wedstrijden mee te doen en natuurlijk ook te winnen. Bijvoorbeeld een Coiffure Award. Ik wil zover mogelijk zien te komen als kapster!' 

Je vindt Britt in onze vestiging in Dalen.

Tessa Kappert

Ook al twijfelde Tessa eerst nog wel even, de zorg is tenslotte ook een mooie sector om in te werken, ze is blij dat ze uiteindelijk toch voor het kappersvak heeft gekozen. "Tijdens de opleiding wist ik: dit vind ik echt leuk! In andere salons hoorde ik de naam Team Twins regelmatig vallen, dus toen heb ik de site al eens helemaal doorgelezen. Daarna kreeg ik zelfs de kans om hier mijn opleiding af te ronden!" Inmiddels is Tessa volop aan het werk in de salon met als doel topkwaliteit leveren.

Specialisme(n)
Natuurlijk is ook Tessa van alle markten thuis, maar als we een specialiteit eruit moeten kiezen dan is ze wel heel erg goed in kort haar. 

Tessa werkt in onze salon in Dalen. 

Marieke Dussel-Nijmeijer

Net als heel veel meisjes, wist Marieke al op jonge leeftijd dat ze kapster wilde worden: "Van krullen tot mooi stijl haar; ik kon er niet van afblijven! Ik droomde ervan om mensen zich nog mooier te laten voelen. Van mooi haar wordt toch iedereen gelukkig!" 

Specialisme(n)
"Mijn passie voor het vak ligt in de breedste zin van het woord, maar als ik écht moet kiezen is werken met de mooiste kleuren in lange lokken nipt favoriet." 

Bijzonderheden
Ik streef naar het perfecte plaatje, dus wil ik mezelf verder ontwikkelen en dan in de toekomst natuurlijk heel graag mijn werk laten zien tijdens wedstrijden als ColorZoom. 

Marieke werkt in onze salon in Rolde.

Team Twins hair & Beauty
Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
0524-552111
Twins Rolde
Grolloerstraat 8
9451 KB Rolde
0592-241234